PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Євген Клопотенко святкує День Народження: «Я щасливий на 888%!»

23.11.2017

Сьогодні, 23 листопада 2017 року, День народження у талановитого кухаря, кулінарного експерта й просто чудової людини Євгена Клопотенка! Редакція сайту STB.UA від щирого серця вітає іменинника, бажає творчих успіхів, сил для нових починань і потужного натхнення!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варення з калини: рецепт від Євгена Клопотенко

У своєму Instagram Женя написав: «Щастя це щось зрозуміле та незбагненне одночасно. Ми знаємо про нього все й нічого. Щастя в дрібницях і в чомусь дуже великому. Ми шукаємо щастя. Ми створюємо щастя. Здається, все моє життя про те, щоб створювати щастя. Для себе та для інших. Я щасливий тоді, коли розумію, що мені вдалося зробити щасливим когось іншого. Тому я почав готувати. Бо смачна їжа це те, що викликає непідробне щастя. Тому я почав вчити готувати інших. Щоб вони відчули щастя на смак. І тому я зайнявся одним великим проектом стосовно поліпшення культури харчування. Сьогодні мені 31, і я щасливий на 888%!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний десерт зі цвітної капусти від Євгена Клопотенко

Счастье – это что-то понятное и непостижимое одновременно. Мы знаем о нем все и ничего. Счастье в мелочах и в чем-то очень большом. Мы ищем счастье. Мы создаём счастье. Кажется, вся моя жизнь о том, чтобы создавать счастье. Для себя и для других. Я счастлив тогда, когда понимаю, что мне удалось сделать счастливым кого-то другого. Поэтому я начал готовить. Потому что вкусная еда – это то, что вызывает неподдельное счастье. Поэтому я начал учить готовить других. Чтобы они почувствовали счастье на вкус. И поэтому я занялся одним большим проектом по улучшению культуры питания. Сегодня мне 31, и я счастлив на 888%. А ещё я хочу попросить вас поделиться счастьем. Не со мной. Есть благотворительный фонд Жизнелюб @life_lovers_ua. Он занимается тем, что находит причины для пожилых людей выходить из дома и общаться. Ребята из фонда организовывают для старичков миллионы видов досуга. Устраивают танцы, мастер-классы и различные экскурсии, водят в кино и театр. А ещё они открывают точки бесплатного горячего питания для малоимущих. Если вы вдруг хотели сделать подарок мне на День рождения, то вместо него просто пожертвуйте любую сумму в фонд Жизнелюба. Это будет лучшим подарком. Будьте счастливыми. Делитесь счастьем и становитесь ещё счастливее. Перевести деньги в фонд Жизнелюба можно по ссылке в профиле. #даритесчастье #жизнелюб #супервнук

Публикация от Евгений Клопотенко (@klopotenko)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Євген Клопотенко переможець кулінарного шоу «МастерШеф»-5, засновник гастромайстерні «Confiture», кулінарний експерт «Все буде добре» та «Все буде смачно», бренд-шеф ресторану мексиканської кухні Poxo Oxo, автор кулінарного курсу «Мислити як кухар». Постійно експериментує з рецептурою страв і може створювати різноманітні смаколики з мінімального набору продуктів. З останніх реалізованих проектів  реформація меню в київських школах.

З найкращими побажаннями команда STB.UA!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: