PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Ревізія холодильника Павла Костіцина: готуємо смачну вечерю з простих продуктів

23.11.2017

Євген Клопотенко вирішив провести ревізію холодильника Павла Костіцина! Відомий телеведучий стверджує, що зі знайдених у нього продуктів кулінарові нічого приготувати не вдасться. Але для Жені це прозвучало як виклик! Що ховається в холодильнику Павла Костіцина, та чи вдасться Євгену Клопотенку приготувати вечерю з мінімального набору продуктів, дізнайтеся просто зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко святкує День Народження: Я щасливий на 888%!

1

Під час ревізії холодильника ведучого наймістичнішого шоу країни були знайдені такі продукти:

  • Огірки
  • Буряк
  • Яблука
  • Банан
  • Рослинно-вершкова суміш
  • Петрушка
  • М’ята
  • Гарбузове насіння
  • Половинка лимона
  • Оливкова олія
  • Гречка

iStock-840623224ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Євген Клопотенко змінює харчування в київській школі: презентація нового меню

Ви будете здивовані, але з цих знахідок Євгену вдалося приготувати повноцінну вечерю! Навіть більше, один зі знайдених продуктів – банан – і зовсім не знадобився! Дізнайтеся, як з простих продуктів приготувати смачну вечерю, в нашому матеріалі. Всі рецепти вже перед вами!

Готуємо салат під мятно-огірковим соусом:

Складові:

  • Гречка – 100 г
  • Яблука – 3 шт.
  • Буряки – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Рослинно-вершкова суміш – 10 г
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Гарбузове насіння
  • Цукор та сіль до смаку
  • М’ята – 1 пучок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний десерт зі цвітної капусти від Євгена Клопотенко

Приготування:

  1. Обсмажуємо кілька хвилин гречку на вершковому маслі.
  2. Нарізаємо яблука на 4 частини, вирізаємо серцевину та кладемо в соковижималку. Те ж саме робимо з буряком.
  3. Заливаємо гречку яблучно-буряковим соком на годину.
  4. Розігріваємо  духовку до 180 градусів. Миємо огірок, кладемо на деко та готуємо 40 хв. Відварюємо один буряк.
  5. Нарізаємо яблуко та обсмажуємо на рослинно-вершковій суміші.
  6. Нарізаємо відварений буряк та обсмажуємо його на рослинно-вершковій суміші.
  7. Готовий огірок збиваємо у блендері з оливковою олією, соком половинки лимона, пучком м’яти, цукром та сіллю.
  8. Прикрашаємо страву гарбузовим насінням та петрушкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований гарбуз: рецепт від Євгена Клопотенко

Ось так легко з простих продуктів можна приготувати смачну та корисну вечерю! Дивіться улюблене шоу на Телеканалі СТБ, і у вас все буде добре!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Ревізія холодильника Павла Костіцина: готуємо смачну вечерю з простих продуктів

Євген Клопотенко провів ревізію холодильника Павла Костіцина, але знайшов в ньому дуже мало продуктів. Чи вдасться йому приготувати вечерю зі знайдених продуктів, дізнайтеся в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: