PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Італійська закуска з винограду: покроковий рецепт

23.12.2017

Сезон винограду саме у розпалі! Час навчитись готувати смачні та оригінальні страви з цієї ягоди. Сьогодні італійська господиня розповість, як зробити неймовірну на смак закуску з винограду та сиру. Покроковий рецепт італійської страви читайте у нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринований виноград: рецепт приготування

iStock-475327706

Складові:

  • Білий виноград – 300 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Шавлія – 1 пучок
  • Чебрець – гілочка
  • Вино – 100 мл
  • Сіль
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Оливкова олія
  • Сир голландський – 300 г
  • Сир моцарела – 100 г
  • Чіабата, фрукти, вино

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт вина із винограду в домашніх умовах

Приготування:

  1. Виноград  розрізати на половинки, обсмажити їх на оливковій олії з цукром.
  2. Додати спеції та вино, залишити до закипання, додати перець чилі.
  3. Сир натерти та змішати в скляній (глиняній) посудині з готовою обсмаженою сумішшю винограду та спецій.
  4. Відправити до розігрітої духової шафи на 10-15 хвилин за температури  200 ° С.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Італійська закуска з винограду: покроковий рецепт

Як приготувати закуску з винограду? Секретами ділиться господиня з Італії! Читайте, як приготувати закуску з винограду в нашому матеріалі

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: