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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Смачний чизкейк без випікання з 3-ма видами шоколаду

Все буде добре

Хочете порадувати близьких смачними ласощами, а часу на їх приготування зовсім немає? Вас врятує рецепт чизкейку з трьома видами шоколаду без випікання! А навчить його готувати кулінар Тетяна Литвинова!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печиво у формі песика: смачна прикраса на ялинку у вигляді символу 2018 року

545772940

Рецепт чизкейку без випікання «Три шоколади» дістався до нас із самого серця Великобританії. Те, що для нас поки що чудасія і новинка, там – один з найулюбленіших десертів. Саме англійці придумали готувати чизкейк, пиріг на основі сиру, без випікання. І нині залюбки смакують ним, коли настає «файв-о-клок» – традиційне англійське чаювання. Насправді чизкейк має багатовікову історію, а його прародичем вважається сирний пиріг, яким полюбляли ласувати ще стародавні греки. Чизкейк у тому вигляді, в якому ми його знаємо і любимо нині, з’явився тільки тоді, коли англійці почали замочувати твердий сир в молоці та потім перетирати його в кашку, так утворювався однорідний масний сир. Саме сир «Філадельфія» з подібною консистенцією нині найчастіше використовують для приготування чизкейку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновий чизкейк: дієтичний рецепт без випікання

І ось вам більше не треба турбуватися, аби чизкейк не підгорів і начинка була однорідною, та чекати, щоб він охолов. Всю роботу за вас зробить ваш холодильник, а вам залишиться тільки насолоджуватися весняною свіжістю британського смаколика.

Що потрібно для приготування:

  • 80 г вершкового масла
  • 150 г пісочного печива
  • 0,5 ч. л меленої кориці
  • 500 мл вершків жирністю 3540%
  • 1 ч. л агар-агару
  • 100 г цукрової пудри
  • 100 г білого шоколаду
  • 100 г молочного шоколаду
  • 100 г гіркого шоколаду 7080%
  • 100 г какао
  • 600 г м’якого вершкового сиру (бажано «Філадельфія»)
  • 100 г тертого гіркого шоколаду

541267292

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торти без випікання: 7 смачних десертів з ягодами і фруктами

Як будемо готувати:

  1. Для початку потрібно подрібнити печиво до стану крихти. Потім розтоплюємо вершкове масло і разом з корицею додаємо в крихту. Ретельно розмішуємо.
  2. Беремо роз’ємну форму. Дно вистилаємо пергаментним папером. Потім викладаємо туди крихту, рівномірно розподіляємо по дну і ховаємо в холодильник на чверть години.
  3. Тепер беремося за другий шар. Спочатку нагріваємо приблизно 0,5 л вершків. Відливаємо частину з них у стакан. І там розчиняємо пару столових ложок агар-агару. Виливаємо рідину в каструлю і розмішуємо. Знову підігріваємо, не забуваючи при цьому постійно помішувати. Доводимо до кипіння.
  4. З’єднуємо вершки з цукровою пудрою, а потім збиваємо в густу піну.
  5. Розтоплюємо три види шоколаду по черзі на водяній бані. Сюди ж слід додати третину вершків з агаром і добре перемішати. Потім додаємо третину нашого вершкового сиру. Знову перемішуємо. У цій суміші розчиняємо третину збитих вершків. Обережно перемішуємо.
  6. Отриману суміш рівномірно виливаємо на основу з печива. Ховаємо в холодильник на 10 хв.
  7. Фінальний шар робимо із залишків вершків з агар-агаром.
  8. Після того, як ми залили третій шар, форму потрібно накрити харчовою плівкою і заховати в холодильник на 1 годину. Чим довше чизкейк постоїть в холодильнику, тим для нього краще.
  9. Перед подачею на стіл прикрашаємо тертим шоколадом.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре