PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Антипохмільний суп від Ектора Хіменес-Браво

01.01.2018

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво навчить готувати супчик, який допоможе вам відновити сили після бурхливої ​​новорічної ночі. Який же цей підбадьорливий, тонізуючий, а головне, рятівний антипохмільний суп? Його рецепт ви дізнаєтеся просто зараз!

Складові:

  • Бекон 150 г
  • Цибулини 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Капуста 500 г
  • Вода 2,5 л
  • Цукор 24 ст. л.
  • Сіль
  • Мелений перець
  • Крем-фреш

Приготування:

  • У сотейнику обсмажуємо бекон, потім додаємо цибулю та смажимо 5 хвилин.
  • Додаємо терту моркву та продовжуємо обсмажувати ще 3 хвилини.
  • Додаємо томатну пасту і обсмажуємо 30 секунд.
  • Заливаємо водою, додаємо кислу капусту та доводимо до кипіння.
  • Додаємо цукор і тушкуємо приблизно 40 хвилин.
  • Пробуємо: якщо дуже кислий, потрібно додати ще цукру, солі, перцю і протушкувати.
  • Подаємо гарячим з невеликою кількістю крем-фрешу.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: