PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Зрази з капустою, квасолею та м’ясом: рецепт від Наталії Левензон

01.01.2018

Приготуйте смачні зрази з капустою за рецептом Наталії Левензон. Ця страва легко готується та вимагає мінімум інгредієнтів. Побалуйте сім’ю м’ясною смакотою без втрат для сімейного бюджету! Читайте, як приготувати зрази з капустою, квасолею та м’ясом, в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти приготування млинців – топ-10

vlcsnap-2017-06-05-17h29m55s76

Складові:

  • Квасоля (замочена у воді) – 300 г
  • Капуста – 1/3 кач.
  • Мікс свинячого і курячого фаршу – 100 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 200 г
  • Рослинна олія – ​​3 ч. л.
  • Сіль, перець – до смаку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити сирники – 5 рецептів в домашніх умовах

Приготування:

  1. Квасолю відварити.
  2. Капусту, моркву і цибулю подрібнити, протушкувати. Потім – подрібнити в блендері.
  3. Квасолю ще теплою розім’яти до однорідності. Посолити і поперчити.
  4. Сформувати зрази: на змащену олією долоню взяти трохи квасолевої маси, на середину викласти подрібнену протушену капусту, розподілити в центрі трохи фаршу.
  5. Сформовані зрази обваляти в сухарях і викласти на змащене олією деко.
  6. Випікати в духовці 25-30 хв. при температурі 180 °С.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Зрази з капустою, квасолею та м’ясом: рецепт від Наталії Левензон

Зрази з капустою, м'ясом та квасолею - це поживна та ощадлива страва. Як приготувати зрази з капустою, м'ясом та квасолею? Рецепт Наталі Левензон в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: