PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Американський сливовий пиріг від Сергія Калініна

22.02.2018

Кулінарний експерт Сергій Калінін поділився незвичайним рецептом. Американський пиріг зі сливами з’являвся на сторінках газети New York Times 12 років поспіль! Це унікальна випічка, яка буде смачною з будь-якою начинкою і готується дуже просто. Вчіться готувати сливовий пиріг прямо зараз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний торт без випікання

slivovyj_pirog1

Складові:

  • Цукор – 160 г  (плюс 2 ст. л. (45—50 г) на посипання)
  • Масло вершкове (або маргарин) – 113 г
  • Борошно – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль (дрібка)
  • Заморожені сливи – 12 шт. (24 половинки)
  • Кориця – 1 ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати какао – майстер-клас Марини Шевченко

Приготування:

  1. Збийте масло з цукром.
  2. По одному додайте яйця, сіль, продовжуючи збивати.
  3. Вмішайте борошно, перемішане з розпушувачем, в тісто.
  4. Форму змастіть маслом, присипте борошном, викладіть акуратно тісто.
  5. Розморожені половинки слив розкладіть зверху на тісто, не вдавлюючи.
  6. Змішайте 2 ст. л. цукру з 1 ч. л. кориці – посипте зверху на тісто і сливи.
  7. Поставити в добре розігріту духовку (180 °С) і випікати 40—45 хвилин до хрусткої скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський торт: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Американський сливовий пиріг від Сергія Калініна

Як приготувати пиріг зі сливами по-американськи, який 12 років не сходив зі сторінок відомого «New York Times»? Рецепт пирога зі сливами покроково покаже Сергій Калінін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: