PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Паелья: рецепт з куркою, овочами і морепродуктами

20.03.2018

Паелья прийшла до нас з Іспанії, але поширене це блюдо по всій Європі та країнах Латинської Америки. Варіантів її приготування безліч, самі іспанці кажуть, що в паельї може бути до 300 інгредієнтів. Рецепт паельї від «Все буде добре» зі списком необхідних складових і покроковим приготуванням дивіться в матеріалі.

паэлья с морепродуктами

Інгредієнти для приготування паельї:

  • Рис – 600 г
  • Курячий бульйон – 0,5 л
  • Оливкова олія – ​​200 мл
  • Бекон – 50 г
  • Філе курки – 500 г
  • Філе палтуса – 400 г
  • Кальмари – 200 г
  • Креветки – 500 г
  • Мідії – 500 г
  • Лук – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський торт: рецепт покроковий

Приготування паельї:

  1. Овочі нарізати півкільцями і обсмажити.
  2. В іншій сковороді підсмажити бекон, викласти його й обсмажити в ній курку разом з кальмарами.
  3. Окремо посмажити рибу.
  4. Потім змішати інгредієнти з попередніх пунктів, додати заздалегідь відварений рис і залити все бульйоном.
  5. Зверху викласти мідії і креветки, залишити на маленькому вогні на 20 хвилин, і паелья готова!

Смачного!

Video: Паелья: рецепт з куркою, овочами і морепродуктами

Паелья з куркою, морепродуктами і овочами за рецептом від Все Буде Добре! Рецепт паельї покроковий

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: