PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Секрет простого шоколадного чизкейка

20.03.2018

Ви впевнені, що для приготування ресторанного чизкейка потрібно багато часу та досвіду? З нашим шоколадним чизкейком із чотирьох інгредієнтів впорається будь-яка господиня! Його приготування не займе багато часу, а дивовижний смак потішить вас та ваших близьких. Рецепт шоколадного чизкейка дізнайтеся в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоколадний торт без випікання

530651833

Складові для чизкейка:

  • Яйця – 3 шт.
  • Білий шоколад – 200 г
  • Жирний сир – 600 г
  • Вершки 30% – 200 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновий чизкейк: дієтичний рецепт без випікання

Приготування чизкейка:

  1. Для початку відокремте жовтки від білків, додайте жовтки в сир.
  2. Сир збийте разом із жовтками та вершками в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
  3. На наступному етапі розтопіть шоколад. Потім поступово введіть його в сирну масу.
  4. Білки збийте в пишну піну й також додайте до сирної маси.
  5. Після цього тісто розмішайте та вилийте в форму для запікання, попередньо застеливши її пергаментним папером.
  6. Випікайте чизкейк в духовці на водяній бані 40 хвилин при температурі 150 градусів.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Секрет простого шоколадного чизкейка

Як приготувати шоколадний чізкейк? Простий рецепт десерту розповіла Катерина Велика. Читайте покроковий рецепт шоколадного чизкейка і готуйте просто і з задоволенням

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: