PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Булочки у формі голубів: рецепт покроково

04.04.2018

Полюбляєте пекти щось смачненьке? Хочете приготувати оригінальні смаколики? Булочки у формі голубів — це те, що вам потрібно. Рецепт — у нашому матеріалі.

 

coffee and meat

Інгредієнти:

  • 300 г кисломолочного сиру
  • 200 г рослинно-вершкової суміші
  • 300 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • 1 жовток (для змащування)
  • Сіль
  • Чорний кунжут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний торт без випікання з малиною: рецепт Тетяни Литвинової

Спосіб приготування:

  1. Просіяти борошно.
  2. Кисломолочний сир перетерти крізь сито.
  3. Перебити яйця з цукром та сіллю.
  4. У збиті яйця додати рослинно-вершкову суміш кімнатної температури та перетертий сир.
  5. До збитої маси поступово додати борошно з розпушувачем.
  6. Замісити м’яке тісто. Загорнути в плівку, залишити на 15 хв. у морозильній камері або 30 хв. у холодильнику.
  7. Сформувати голубів.
  8. Випікати в духовій шафі за температури 180 °С 1520 хв.
  9. За 5 хвилин до готовності змастити збитим жовтком.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Булочки у формі голубів: рецепт покроково

Голуби з тіста: рецепт булочок у формі голубів покроково

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: