PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як прикрасити паски на Великдень: квіти в малайзійській техніці

07.04.2018

Кондитер Мері Товмасян, фіналістка конкурсу від «Все буде добре», навчить, як прикрасити паски на Великдень своїми руками за допомогою малайзійської техніки, призначеної для створення квіткових композицій з крему.

vlcsnap-2017-04-10-14h30m04s168

Для початку необхідно спекти паску за улюбленим рецептом і покрити її жовтогарячою глазур’ю.

Читайте також: Як красиво пофарбувати яйця на Великдень – нові ідеї

Інгредієнти для глазурі:

  • Желатинова маса – 1,5 ч. л .;
  • Вода – 4 ст. л.;
  • Цукор – 200 г;
  • Морквяний сік – 4 ст. л.

Готуємо жовтогарячу глазур для паски:

  1. Воду з цукром довести до кипіння, постійно помішуючи.
  2. Варити до повного розчинення цукру.
  3. Зняти з вогню. Помішуючи, додати желатинову масу і морквяний сік.
  4. Збивайте суміш у блендері до однорідної консистенції.
  5. Не чекаючи загуснення желатину, вкрийте глазур’ю паску.

Відмінністю малайзійської техніки є використання крему на швейцарській мерензі, а не звичайного масляного.

Читайте також: 30 фото крутого великоднього креативу

awuEl-SniN8HsYBvbQJFRU

Інгредієнти для крему:

  • Яєчний білок – 4 шт .;
  • Цукор – 180 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Сік шпинату, сік моркви, какао – для забарвлення крему, на око

Приготування крему:

  1. На паровій бані, безперервно помішуючи, розчинити цукор у білках.
  2. Зняти з вогню, перелити в чисту суху ємність і збивати до утворення стійких піків.
  3. Знизивши швидкість збивання, поступово додавати масло кімнатної температури.
  4. Збивати далі до повного розчинення масла і набуття кремом глянцю.
  5. Розділіть крем на частини. Одну залиште білою, в інші додайте наші красителі. За допомогою кондитерських мішків і різних насадок прикрасьте паски декором.
  6. Квіти формуються окремо на кондитерському цвяху (можна зробити з олівця або спиці і пластикової кришечки), покритому пергаментом, і застигають у холодильнику. Листя і гілочки верби «малюються» безпосередньо на пасці. Потім квіти манікюрними ножицями акуратно викладають на листя.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Як прикрасити паски на Великдень: квіти в малайзійській техніці

Як прикрасити паску? Техніка прикрашання великодньої паски від Все Буде Добре. Малайзійська техніка прикрашання паски

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: