PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Картопля, запечена під сиром: рецепт Дмитра Танковича

09.04.2018

У студію «Все буде добре» сьогодні завітав актор, сценарист, продюсер і телеведучий Дмитро Танкович. Він навчив, як швидко і просто приготувати смачну запечену картоплю із сиром.

coffee and meat

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Часник – 5 невеликих зубчиків
  • Сушений орегано – 2 ч. л.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Рослинно-вершкова суміш – 50 г
  • Тертий сир – 200 г
  • Рубана свіжа петрушка – 3 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ледачий» борщ за 20 хвилин від Марини Шевченко

Приготування:

  1. Нагріваємо духовку до 210 °C. Використовуючи гострий ніж, робимо в картоплині надрізи (не до кінця, щоб вийшла наче гармошка). Намагаємося зробити скибочки досить тонкими, близько 7 мм.
  2. Розміщуємо картоплю на деко. Скибочки робимо віялом, між ними вкладаємо по скибочці рослинно-вершкової суміші (або поливаємо розтопленою) і посипаємо кожну картоплину часником, орегано і сіллю.
  3. Випікаємо протягом 45-50 хвилин.
  4. Під кінець посипаємо картоплю сиром і петрушкою і тримаємо в духовці ще хвилин 5-7, поки сир не розплавиться і злегка не підрум’яниться.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Картопля, запечена під сиром: рецепт Дмитра Танковича

Хочете приготувати вишукане блюдо з картоплі швидко та просто? Читайте рецепт картоплі, запеченої під сиром, від Дмитра Танковича!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: