PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

«Язички горобця»: рецепт покроково

18.04.2018

Хочете скуштувати щось екзотичне та водночас омолодитися? Єгипетська страва з макаронних виробів «Язички горобця» не залишить вас байдужою. Дивіться рецепт у нашому матеріалі та відразу починайте готувати.

Інгредієнти:

  • Куряча тушка ціла
  • Цибуля – 3 шт
  • Морква – 3 шт
  • Селера стеблова
  • Пастернак коріння – 2 шт
  • Петрушка з корінням – пучок
  • Сіль, перець
  • Оливкова олія
  • Вершкове масло
  • Макаронні вироби «язички»

Читайте такожЕліксир молодості: вітамінний смузі від зірок Голлівуду

Спосіб приготування:

  1. Всі овочі почистити та порізати. Зварити бульйон.
  2. Опустити у бульйон курку і варити 40 хвилин, додати сіль.
  3. Нагріти духовку до 180 градусів. Відварену курку помастити вершковим маслом та чорним перцем. Запікати 40 хвилин до золотистої скоринки.
  4. Пасерувати цибулю в олії до золотистої скоринки.
  5. Потім в цій же олії обсмажити «язички» (цибулю перед цим дістаємо та викидаємо, або використовуємо для інших потреб). Після чого вироби варимо у воді в пропорції ½.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber  Все буде добре

Video: «Язички горобця»: рецепт покроково

«Язички горобця» - рецепт покроково. Як приготувати «Язички горобця»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: