PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як приготувати рибу на мангалі: рецепт Ольги Мартиновської

23.04.2018

Ви досі не знаєте, як приготувати рибу на мангалі, щоб було недорого, ситно і виглядало ненудно? Переможниця «МастерШеф»-3 Ольга Мартиновська запропонувала рецепт рибних спіральок із морквою.

Читайте також: Язики на грилі: рецепт Сергія Калініна

Як приготувати рибу на мангалі: рецепт Ольги Мартиновської

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена – 4 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Соєвий соус – 6 ст. л.
  • Лимон – ½ шт.
  • Сіль, перець – до смаку

Читайте також: Курячі гомілки на мангалі: рецепт від Жені Клопотенка та Олени Курилової

Як приготувати рибу на мангалі спіральками:

  1. Відокремити голову скумбрії та профілювати рибу.
  2. Додати соєвий соус, сіль, перець, сік половини лимона.
  3. Моркву нарізати тонкими пластинами і згорнути рулончиками.
  4. Зверху загорнути філе спіральками в різні боки. Закріпити шампуром.
  5. Поставити на мангал і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Video: Як приготувати рибу на мангалі: рецепт Ольги Мартиновської

Як приготувати рибу на мангалі так, щоб вона стала основною стравою пікніка? Ольга Мартиновська розповіла рецепт рибних спіральок на мангалі, на яких ви ще і заощадите

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: