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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Смачний чизкейк без випікання з трьома видами шоколаду

Все буде добре

Хочете потішити близьких смачними ласощами, а часу на їх приготування зовсім немає? Вас врятує рецепт чизкейку з трьома видами шоколаду без випікання! А навчить готувати кулінар Тетяна Литвинова!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Печиво у формі песика: смачна прикраса на ялинку у вигляді символу 2018 року

545772940

Рецепт чизкейку без випікання «Три шоколади» дістався до нас із самого серця Великої Британії. Те, що для нас поки що чудасія та новинка, там – один із найулюбленіших десертів. Саме англійці придумали готувати чизкейк, пиріг на основі сиру, без випікання. І нині залюбки смакують ним, коли настає «файв-о-клок» – традиційне англійське чаювання. Насправді чизкейк має багатовікову історію, а його прародичем вважається сирний пиріг, який полюбляли ще стародавні греки. Чизкейк у тому вигляді, в якому ми його знаємо та любимо нині, з’явився тільки тоді, коли англійці почали замочувати твердий сир у молоці та потім перетирати його в кашку, так утворювався однорідний масний сир. Саме сир «Філадельфія» з подібною консистенцією нині найчастіше використовують для приготування чизкейку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновий чизкейк: дієтичний рецепт без випікання

І ось вам більше не треба турбуватися, аби чизкейк не підгорів і начинка була однорідною, та чекати, щоб він охолов. Всю роботу за вас зробить ваш холодильник, а вам залишиться тільки насолоджуватися весняною свіжістю британського смаколика.

Інгредієнти:

  • 80 г вершкового масла
  • 150 г пісочного печива
  • 0,5 ч. л. меленої кориці
  • 500 мл вершків жирністю 3540%
  • 1 ч. л. агар-агару
  • 100 г цукрової пудри
  • 100 г білого шоколаду
  • 100 г молочного шоколаду
  • 100 г гіркого шоколаду 7080%
  • 600 г м’якого вершкового сиру (бажано «Філадельфія»)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торти без випікання: 7 смачних десертів з ягодами і фруктами

  1. Теперь беремся за первый слой. Сначала нагреваем сливки. Отливаем часть из них в стакан, чтобы растворить агар-агар. Добавляем в кастрюлю к остальным сливкам и размешиваем. Опять подогреваем, не забывая при этом постоянно помешивать. Доводим до кипения и кипятим в течение минуты.
  2. Растапливаем на водяной бане черный шоколад. Взбиваем с половиной сливок с агаром и половиной сливочного сыра. Взбивать следует недолго: лишний воздух десерту повредит.
  3. Полученную смесь первым слоем равномерно выливаем на основу из печенья. Прячем в морозилку на 10 минут, чтобы он застыл.
  4. Для второго слоя растапливаем белый шоколад. Смешиваем с оставшимися сыром и сливками и взбиваем. Затем выливаем его на первый слой.
  5. После того как мы залили второй слой, форму нужно накрыть пищевой пленкой и спрятать в холодильник на 1 час. Чем дольше чизкейк постоит в холодильнике, тем для него лучше.
  6. Перед подачей на стол десерт украшаем тертым шоколадом, который и послужит третьим слоем.

Спосіб приготування:

  1. Для початку потрібно подрібнити печиво до стану крихти. Потім розтоплюємо вершкове масло і разом із корицею додаємо в крихту. Ретельно розмішуємо.
  2. Беремо роз’ємну форму. Дно вистилаємо пергаментним папером. Потім викладаємо туди крихту, рівномірно розподіляємо по дну і ховаємо в холодильник на чверть години.
  3. Тепер беремося за перший шар. Спочатку нагріваємо вершки. Відливаємо частину у стакан, щоб розчинити агар-агар. Додаємо в каструлю до решти вершків і розмішуємо. Знову підігріваємо, не забуваючи при цьому постійно помішувати. Доводимо до кипіння та кип’ятимо протягом хвилини.
  4. З’єднуємо вершки з цукровою пудрою, а потім збиваємо в густу піну.
  5. Розтоплюємо чорний шоколад на водяній бані. Збиваємо з половиною вершків із агаром і половиною вершкового сиру. Збивати треба недовго, бо зайве повітря десерту нашкодить.
  6. Отриману суміш рівномірно виливаємо на основу з печива. Ховаємо в морозильник на 10 хв.
  7. Для другого шару розтоплюємо білий шоколад на водяній бані. Додаємо залишки сиру та решту вершків і збиваємо. Потім виливаємо на перший шар.
  8. Після того як ми залили другий шар, форму потрібно накрити харчовою плівкою і заховати в холодильник на 1 годину. Чим довше чизкейк постоїть в холодильнику, тим для нього ліпше.
  9. Перед подачею на стіл десерт прикрашаємо тертим шоколадом, який і буде третім шаром.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Смачний чизкейк без випікання з трьома видами шоколаду

Як приготувати смачний шоколадний чізкейк без випікання? Рецепт шоколадного чизкейка в нашому матеріалі допоможе вам впоратися з цим завданням. Читайте рецепт шоколадного чизкейка без випікання

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: