PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Французький десерт: весільний «Крокембуш» для молодят

14.05.2018

Мрієте здивувати молодят? Зробіть їм незвичайний подарунок власними руками, який вони пам’ятатимуть все життя. Читайте покроковий рецепт весільного «Крокембушу» в нашому матеріалі.
крокембуш

Інгредієнти для профітролів:

  • Молоко – 125 мл
  • Вода – 125 мл
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Дрібка солі
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 150 г
  • Яйця – 2-5 шт.

Спосіб приготування профітролів:

  1. У кастрюлі змішати вершкове масло, сіль, воду, цукор, молоко.
  2. Суміш поставити на маленький вогонь.
  3. Коли почне утворюватися пінка, зняти з вогню та засипати борошном.
  4. Поставити на вогонь ще на 30 с, постійно помішувати, доки тісто не стане однорідним і не почне відставати від стінок каструлі.
  5. Зняти з плити та охолодити.
  6. По одному яйці додати в тісто.
  7. За допомогою кондитерського мішка сформувати профітролі на деку.
  8. Випікати 20 хв. за температури 190° С.
  9. Знизити температуру до 160° С. Підсушити профітролі 10-15 хв.

Інгредієнти для крему:

  • Яєчні жовтки – 1 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Молоко – 500 мл
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Кукурудзяний крохмаль – 30 г
  • Борошно – 30 г
  • Вершкове масло – 20 г

Читайте також: Цукерки з сухофруктів для красивої фігури

Спосіб приготування крему:

  1.  Збити жовток із цукром у каструлі.
  2. Додати борошно, крохмаль і перемішати.
  3. Молоко нагріти до 180° С.
  4. Додати ванільний цукор і влити половину молока в жовтки.
  5. Ретельно перемішати.
  6. Додати решту молока.
  7. Довести до кипіння на середньому вогні.
  8. Тримати 30 с і вимкнути.
  9.  Додати вершкове масло.
  10. Прикрити харчовою плівкою та охолодити.
  11. Охолодженим кремом наповнити профітролі.

Інгредієнти для карамелі:

  • Вода – 50 мл
  • Цукор – 200 г

Читайте також: Шашлик з печериць – маринад до грибів

Спосіб приготування карамелі:

  1. Змішати воду з цукром і довести до кипіння на сильному вогні.
  2. Зменшити вогонь до середнього рівня та варити сироп до готовності.

Формуємо торт:

  1. Наповнені профітролі занурити в карамель.
  2. Викласти на конус, обгорнутий харчовою плівкою.
  3. Ставити профітролі близько один до одного.
  4. Зверху прикрасити нитками карамелі та живими квітами.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Французький десерт: весільний «Крокембуш» для молодят

Крокембуш - рецепт французького десерту, який прикрасить будь-яке свято. Покроковий рецепт крокембуш в подарунок на весілля - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: