PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Паста з мідіями для власного задоволення

16.05.2018

Морепродукти — джерело йоду, селену та фтору. Якщо їх поєднати зі спагеті, то вийде водночас і смачно, і корисно. До того ж, страва проста та швидка у приготуванні. Не відмовляйте собі у задоволенні, читайте наш рецепт пасти з мідіями й ставайте до приготування.

Інгредієнти:

  • Спагеті – 100 г
  • Мідії – 150 г
  • Помідори чері – 8 штук
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Червоне сухе вино – 50-150 мл
  • Базилік – 2-3 гілочки
  • Часник – 1 зубчик
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Сіль за смаком

Читайте також: Рибні нагетси з фенхелем: покроковий рецепт

Приготування:

  1. Зубчик часнику розрізати навпіл і підсмажити.
  2. Помідори також розрізати навпіл.
  3. Підігріти олію в сковороді і кинути часник.
  4. Вилити у сковороду вино, прогріти його на повільному вогні. Дати олії увібрати його смак, додати помідори. Ще деякий час потомити на повільному вогні, поки помідори не стануть м’якими. Виловити часник.
  5. Посолити та поперчити за смаком.
  6. Спагеті кинути в окріп і довести до стану аль денте.
  7. До помідорів додати мідії, протушкувати.
  8. Перекласти пасту з каструлі на тарілку, додати мідії з соусом.
  9. Прикрасити свіжим базиліком.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Паста з мідіями для власного задоволення

Паста з мідіями - рецепт корисних спагетті з помідорно-винним соусом. Як приготувати пасту з мідіями - читайте в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: