PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Морквяні цукати: рецепт приготування

21.05.2018

Дізнайтеся, як приготувати морквяні цукати, в нашому матеріалі! Ці корисні солодощі порадують незвичайним смаком вас і ваших близьких. Швидше читайте рецепт приготування смачних морквяних цукатів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як використовувати прянощі для приготування десертів: майстер-клас Наталії Левензон

iStock-506844938

Складові для цукатів з моркви: 

  • Морква – 1 кг
  • Цукор – 500 г
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Вода – 0,5 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макаруни з борошном з нуту: рецепт від Лізи Глинської

Приготування солодощів – цукати з моркви:

  1. Моркву очистити та нарізати кубиками. Зварити сироп із води та цукру.
  2. Коли сироп почне закипати, кинути в нього моркву. Важливо: класти моркву потрібно тільки після закипання сиропу. Тоді вона не буде занадто м’якою й набуде потрібного смаку.
  3. Варити ще 15 хвилин, потім відставити на 57 хвилин трохи охолонути.
  4. Повторити процедуру ще 2 рази для того, щоб морква увібрала в себе цукровий сироп і при цьому не розварилася.
  5. При останньому кип’ятінні додати сік лимона.
  6. Відкинути моркву на друшляк, помістити на деко, застелене пергаментом.
  7. Підсушити в духовці при температурі 8090 °C протягом 30 хвилин, потім охолодити.
  8. Посипати готові цукати з моркви цукром.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: