PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Риба зі шпинатним пюре під полуничним соусом

23.05.2018

Риба зі шпинатним пюре під полуничним соусом — оригінальна, проста у приготуванні та корисна страва, яка прийдеться вам до смаку. Читайте покроковий рецепт у нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • Біла риба (філе судака, окуня) – 1 шт.
  • Свіжа полуниця – 100 г
  • Імбир – 30 г
  • Перець чилі – 15 г
  • Ягоди ялівцю – 3-4 шт.
  • Чебрець – 3 гілочки
  • Вершкове масло – 40 г
  • Картопля – 1 шт.
  • Корінь пастернаку – 1 шт.
  • Шпинат – 60 г
  • Сіль, перець до смаку

Читайте також: Салат з морської капусти з мідіями: корисно та смачно

Спосіб приготування:

  1. Полуницю перебити у блендері.
  2. Імбир, ялівець, перець чилі, чебрець покласти в мішечок і занурити в полуничне пюре, щоб просочилося ароматами. Протушкувати 3 хв.
  3. Витягнути мішечок, додати вершкове масло.
  4. Окремо подрібнити та протушкувати шпинат .
  5. Зварити пастернак і картоплю до готовності. Додати сіль. Перебити в пюре разом зі шпинатом.
  6. Рибу запанірувати кукурудзяним борошном. Посмажити з обох боків на олії. Перед подачею полити соусом.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Риба зі шпинатним пюре під полуничним соусом

Риба з шпинатним пюре - рецепт цього смачного легкого страви дуже простий. А незвичайний полуничний соус, з яким подається риба зі шпинатним пюре - пряне і свіже доповнення до смачного вечері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: