PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Чіпси з кабачків від Вінченцо Барба

24.05.2018

Ви все ще ламаєте голову: що приготувати з кабачків? Якщо вам приїлися оладки й ікра з кабачків, приготуйте чіпси! Наш експерт Вінченцо Барба поділився чудовим рецептом хрустких і неймовірно смачних чіпсів, які стануть прикрасою будь-якого столу!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 5 штук (середнього розміру)
  • Сіль – щіпка
  • Перець чорний (мелений) за смаком
  • Невелика кількість сушених трав: розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачки по-корейськи від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Нарізати кабачки слайсами по 3-5 мм.
  2. Посипати їх сіллю, перцем і травами за смаком (розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята).
  3. Відправити в духовку, розігріту до 40-50 градусів, на 7-8 годин.
  4. Дати охолонути, скласти в скляні баночки і закрити пластиковою кришкою.
  5. Такі чіпси з кабачків можуть стати корисним замінником картопляних чіпсів і сухариків.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Чіпси з кабачків від Вінченцо Барба

Чіпси з кабачків - рецепт смачного і корисного замінника звичайних картопляних чіпсів вчить готувати Вінченцо Барба. Як зробити хрусткі чіпси з кабачків вдома - читайте в рецепті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: