PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шашлик з печериць: маринад до грибів

25.05.2018

Ви досі вважаєте, що для соковитих грибів маринад не потрібен? Але ж будь-яку страву можна поліпшити і збагатити її смак! Ми розповімо, як готувати шашлик з печериць і маринад до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шашлик в гранатовому соці від Миколи Тищенко

шашлык из шампиньонов маринад

Вам знадобляться:

  • Великі печериці – 600 г;
  • Свіжі трави (кріп, кінза, базилік і ін.) – до смаку;
  • Помідори – 2 шт.;
  • Часник – 4 зубчики;
  • Вода – 50 мл;
  • Рослинна олія – 50 мл;
  • Оцет – 1 ч. л.

Читайте також: Маринад для шашлику з курки: рецепт покроково

Готуємо шашлик з печериць і маринад:

  1. Печериці промити і очистити від плівок, проколоти в декількох місцях, щоб не тріснули від жару.
  2. Часник подрібнити через прес. Помідори і зелень дрібно нарізати. Додати до грибів, перемішати.
  3. Залити суміш для шашлику рослинним маслом, водою і оцтом. Посолити, перемішати. Залишити на 2 години маринуватися.
  4. Гриби для шашлику нанизати на шампур, смажити 10-15 хвилин.

Смачного вам!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкий маринад для шашлику: топ-3 експрес методи

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: