PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як приготувати фарш: майстер-клас від Мікаеля Арояна

27.05.2018

Як приготувати смачний і соковитий фарш, знає Мікаель Ароян! У своєму майстер-класі відомий кулінар розповість про три поширені проблеми в приготуванні фаршу та поділиться секретами їх вирішення. Читайте рецепт фаршу для пельменів, котлет і тюфтельок з різних видів м’яса в нашому матеріалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет соковитої буженини: рецепт від Мікаеля Арояна

iStock-520235632

Страв із м’ясного фаршу дуже багато: котлети, тюфтелі, пельмені, м’ясні запіканки тощо. Але часто з приготуванням фаршу виникають проблеми. Наприклад, курячий фарш виходить сухуватим, фарш з яловичини – доволі твердий, а свинячий часто розвалюється. Цих проблем можна уникнути завдяки трьом секретним інгредієнтам. Які вони, дізнайтеся в майстер-класі від Мікаеля Арояна!

Проблема № 1. Фарш з яловичини виходить твердим

Вироби з фаршу із яловичини часто твердуваті. Щоб цього не було, у фарш потрібно додати яблуко.

Пропорції: на 600 г фаршу – 1 середнє яблуко.

Додайте у фарш терте яблуко, добре перемішайте готовий фарш. Це не тільки зробить фарш ніжним, але й поліпшить його смак.

Секрет: щоб фарш вийшов м’яким, його потрібно двічі прокрутити через м’ясорубку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита буженина до святкового столу від Ігоря Місевича

Проблема № 2. Курячий фарш виходить сухим

Страви, приготовані з курячого фаршу, часто виходять сухими. Цю проблему легко вирішить томатний сік.

Пропорції: на 500 г фаршу – 50 мл соку.

Проблема № 3. Свинячий фарш розшаровується та розвалюється

Вироби зі свинячого фаршу не тримають форму: тріскаються, розвалюються. Виправити ситуацію допоможе картопля.

Пропорції: на 500 г фаршу – 1 середня картоплина.

Додайте у фарш терту сиру картоплю, добре перемішайте.

Секрет: якщо ви готуєте фарш з різних сортів м’яса, то перемелювати й зберігати всі види фаршу потрібно окремо, змішуючи безпосередньо перед приготуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комплекс для швидкого схуднення від Маші Єфросініної

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Як приготувати фарш: майстер-клас від Мікаеля Арояна

Як приготувати фарш для пельменів, котлет і тюфтельок? Найсмачніші секрети в приготуванні соковитого фаршу знає Мікаель Ароян. Читайте рецепт фаршу для пельменів, котлет і тюфтельок в нашому матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: