PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Теплий салат з яловичою вирізкою – швидкий рецепт

30.05.2018

Що приготувати, коли гості вже на порозі? Пропонуємо вам рецепт теплого салату з яловичиною, який не тільки швидко і просто готується, але й припаде до смаку як цінителям м’ясних страв, так і прихильникам здорового харчування. Завдяки швидкому приготуванню в салаті збережеться багато вітамінів, а наявність у складі імбиру сприяє зміцненню імунітету. Читайте покроковий рецепт теплого салату в нашому матеріалі.

теплый салат

Читайте також: Де в Києві можна смажити шашлики: список дозволених місць до травневих свят

Інгредієнти:

  • Баклажан – 60 г;
  • Кабачки – 60 г;
  • Болгарський перець – 80 г;
  • Яловичина – 120 г;
  • Базилік – 2 г;
  • Оливкова олія – 60 г;
  • М’ята – 10 г;
  • Імбир – 2 г;
  • Соєвий соус – 4 г;
  • Петрушка – 2 г;
  • Помидор – 50 г;
  • Сіль, перець – за смаком.

Читайте також: Найкращі рецепти для пікніка

Приготування:

  1. Баклажани та кабачки помити, нарізати на кружечки.
  2. Перець почистити, розрізати на скибочки.
  3. Яловичину почистити від плівки, промити під проточною водою і висушити паперовим рушником.
  4. У мисці змішати оливкову олію з сіллю і перцем, покласти у цю суміш баклажани, кабачки та перець, ретельно перемішати.
  5. За допомогою силіконового пензлика змастити м’ясо залишками оливкової олії зі спеціями.
  6. Розігріти сковороду гриль, викласти на неї овочі та яловичину. Запікати близько 7–8 хвилин. Яловичина має вийти слабкого прожарювання.
  7. У чаші блендера з’єднуємо оливкову олію, свіже листя м’яти, базиліка, шматочки імбиру та соєвий соус. Солимо, перчимо за смаком.
  8. Яловичину і помідор нарізаємо кружальцями завтовшки 6–7 мм.
  9. На тарілку викладаємо гіркою овочі, чергуючи зі шматочками м’яса. На верх ставимо часточку помідора, на нього викладаємо приготований соус і прикрашаємо гілочкою базиліка. Зверху посипаємо спеціями.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Теплий салат з яловичою вирізкою – швидкий рецепт

Теплий салат з яловичою вирізкою - рецепт смачного салату, в який додають імбир і баклажани. Він готується дуже швидко та просто. Покроковий рецепт теплого салату з яловичою вирізкою - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: