PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Сирний мус із черешнею від кухаря Марини Шевченко

30.05.2018

Ви вже знаєте, як приготувати смачний сорбет з черешні з секретним інгредієнтом. Другим на черзі десертом від кулінара Марини Шевченко став сирний мус, головний інгредієнт якого, звичайно ж, черешня! Марина переконана, що будь-яка домогосподарка зможе приготувати цей десерт з легкістю!639461350

Інгредієнти:

  • черешня – 150 г
  • сир – 200 г
  • желатин – 12 г
  • холодна вода – 8 ст. л.
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • цукрова пудра – 25 г
  • шоколад – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим небезпечна черешня?

Як приготувати:

  1. Желатин замочити у 8 столових ложках холодної води і залишити на 15 хвилин.
  2. З черешень вийняти кісточки.
  3. Сир збити міксером до однорідної пухкої маси. Додати до сиру цукрову пудру і ванільний цукор і збити ще раз.
  4. Желатин розчинити в каструлі на вогні і додати в сирну масу. Туди ж додати черешню.
  5. Розкласти по формочках і прибрати в холодильник на кілька годин.
  6. Готовий мус вийняти з форми, прикрасити шоколадом і цілими ягодами.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Video: Сирний мус із черешнею від кухаря Марини Шевченко

Сирковий мус з черешнею - рецепт легкого літнього десерту, який готується без випічки. Як приготувати смачний сирковий мус з черешнею - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: