PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Яловичина по-веллінгтонськи від переможця «МастерШеф» Пави

31.05.2018

Хочете порадувати свого чоловіка, приготувавши м’ясну страву? Переможець 7 сезону «МастерШеф» Вадим Пава Бжезинський поділився рецептом яловичини по-веллінгтонськи, від якої будуть у захваті всі любителі м’яса. Яловичина по-веллінгтонськи – це великий шматок вирізки, запечений у тісті з грибами і беконом. Читайте покроковий рецепт м’яса по-веллінгтонськи в матеріалі.

2018-05-31_123054

Складові:

  • Яловича вирізка – 750 г
  • Гриби (шампіньйони) – 600 г
  • Пармська шинка або бекон – 7 скибочок
  • Англійська гірчиця – 2 ст. л.
  • Листи листкового тіста – 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Оливкова олія – ​​2 ст. л.
  • Морська сіль – 2 щіпки
  • Мелений перець – 5 г
  • Чебрець – 1 гілочка
  • Розмарин – 1 гілочка

Читайте також: Теплий салат з яловичою вирізкою – швидкий рецепт

Приготування:

Важливо: М’ясо має бути охолодженим, але не замороженим. Перед приготуванням м’ясо треба дістати заздалегідь – воно має бути кімнатної температури.

  1. Печериці подрібнити в пюре. Викласти на суху сковороду і випарувати вологу. Дати охолонути.
  2. М’ясо змастити сіллю і перцем і «запечатати», потримавши на розпеченій сковороді з оливковою олією по 30 секунд з кожної сторони. У сковороду додати гілочку чебрецю і гілочку розмарину.
  3. Викласти на харчову плівку шматочки бекону щільно один до одного. Зверху розмазати грибне пюре.
  4. Остигле м’ясо обмазати гірчицею і покласти на печериці, щільно загорнути харчовою плівкою. Покласти на 20 хвилин у холодильник.
  5. Розкачати тісто в прямокутник завтовшки 3-4 мм, щоб можна було загорнути м’ясо.
  6. Відокремити жовтки від білків.
  7. З м’яса зняти плівку та покласти його на тісто. Краї тіста змастити жовтком, щоб краще склеїлося. Загорнути і змастити жовтком зверху.
  8. Запікати при температурі 200 градусів 20 хвилин, потім знизити температуру до 180 і пекти ще 15 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Яловичина по-веллінгтонськи від переможця «МастерШеф» Пави

Хочете порадувати свого чоловіка, приготувавши м'ясну страву? Приготуйте яловичину по-веллінгтонськи - це блюдо оцінять усі любителі м'яса! Читайте покроковий рецепт яловичини по-веллінгтонськи від Пави

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: