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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рибний суп для дитини: рецепт з восьминогом з тіста

Все буде добре

Учасниця «МастерШеф»-6 Асмік Гаспарян, мама чарівного синочка, точно знає, як зацікавити дитину їсти корисну їжу. Сьогодні кулінар пропонує рецепт смачного рибного супу і ділиться кількома прийомами. Читайте покроковий рецепт приготування рибного супу з восьминогом із тіста, у матеріалі.

Читайте також: Смачний десерт із цвітної капусти від Євгена Клопотенка

vbd_s01e920p01_16x9

Оригінальна подача рибного супу

Інгредієнти для супу:

  • Минтай (філе) – 200г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Букет гарні (кріп, петрушка, орегано, лавровий лист)
  • Плавлений сир – 1 шт.
  • Оливкова олія
  • Вершки – 50 мл
  • Ваніль (або ванільний цукор) – 5 г

Приготування:

  1. Подрібнюємо цибулю і моркву
  2. У сотейнику пасеруємо цибулю і моркву
  3. Кип’ятимо воду, варимо рибний бульйон, додаємо букет гарні і плавлений сирок, готуємо до повного розчинення. Виймаємо рибу.
  4. Картоплю порізати кубиками, обсмажити разом з ваніллю. Секрет від Асмік №1: Запах ванілі асоціюється з десертом, тому їжа, приправлена ваніллю, приваблює дітей.
  5. Коли картопля готова, додаємо рибу і вершки.

Читайте також: Сирні кекси для малечі

Інгредієнти для тіста:

  • Вершкове масло – 180г
  • Борошно – 250г
  • Цукор – 100г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Жовтки – 2 шт.

Приготування:

  1. Жовтки розтерти з вершковим маслом. Додати борошно, сіль і цукор, замісити тісто.
  2. Відправити у холодильник на 30 хвилин.
  3. Розкачати тісто. Ножем вирізати ніжки восьминога і тільце за допомогою склянки.
  4. Сформувати восьминога, встановити на глибокій тарілці з супом, відправити в духовку на 10 хвилин за 180 °C.

Секрет від Асмік №2: Діти з великим задоволенням їдять те, в приготуванні чого брали участь і вони самі. Тож якщо ваше дитя виявляє цікавість до кулінарії, дозвольте йому допомогти вам.

Успіхів вам у вихованні у дітей правильних харчових звичок і все буде добре!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Рибний суп для дитини: рецепт з восьминогом з тіста

Як приготувати рибний суп для дитини, який їй сподобається? Не завжди це легке завдання. Дивіться рецепт рибного супу покроково у нашому матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: