PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Сирна запіканка «як у садку»: рецепт Лізи Глинської

01.06.2018

Напевно, всі пам’ятають сирну запіканку, яку нам готували в дитячому садку! Вона не тільки дуже смачна, а й корисна. Приготуйте сирну запіканку «як в садку» за рецептом Єлізавети Глинської. Процес приготування такого сніданку займе 10 хвилин, після чого ви отримаєте смачну і ситну страву!

Інгредієнти для сирної запіканки «як у садку»:

  • Сир (не менше 9%) – 500 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Манка – 2 ст. л. без гірки;
  • Цедра і сік половинки апельсина;
  • Вершки (не менше 20%) – 150 мл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний торт без випікання з малиною: рецепт Тетяни Литвинової
сирна запіканка як в садку
Приготування сирної запіканки «як у садку»:

  1. Всі інгредієнти ретельно збити за допомогою блендера.
  2. Змастити форму вершковим маслом, присипати манкою і вилити туди сирну масу.
  3. Відправити в розігріту до 175 градусів духовку на 40 хвилин.
  4. Потім зменшити вогонь до 150 градусів і протримати ще 40 хвилин.
  5. Зробіть запіканку з вечора та залиште в формі до ранку.
  6. Подавайте запіканку до сніданку зі сметаною або варенням.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: