PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Як приготувати полуничну наливку? Простий рецепт

02.06.2018

Любите полуницю і хочете насолоджуватися смаком ягоди не тільки влітку, а й взимку? Спеціально для вас переможниця львівського фестивалю наливок Оксана Височанська розповіла простий покроковий рецепт заготовки полуниці – ягідної наливки. З ним впорається навіть новачок!

iStock-586751682

Читайте також: Десерт «Гаряча черешня» від кухаря Марини Шевченко

Інгридієнти:

  • Ягоди (суміш полуниці і суниці) – 500 г
  • Цукор – 250 г
  • Горілка – 500 мл.
  • Вода (кип’ячена) – 1 ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покроковий рецепт малинової наливки

Приготування полуничної наливки у домашніх умовах:

  1. Ягоди залити горілкою, настоювати 2 тижні у банці під кришкою в темному прохолодному місці. Відцідити горілку.
  2. Проспиртовані ягоди засипати цукром, злегка прим’яти.
  3. Дати настоятися 2 тижні у банці під кришкою. Відцідити ягідний сироп.
  4. Ягоди залити кип’яченою водою, щоб забрати залишки соку. Ще раз відцідити.
  5. Змішати відціджену воду з ягідним сиропом і настояною горілкою.
  6. Настоювати наливку 2-3 тижні у банці під кришкою у темному, прохолодному місці.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Рецепти одразу кількох наливок від Оксани Височанської дивіться на відео просто зараз:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: