PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Полуничний пиріг «Кростата» від Олени Фроляк

05.06.2018

Телеведуча Олена Фроляк поділилася своїм сімейним рецептом літнього пирога з полуницею. «Кростата» – це вишуканий десерт, який походить з Італії. До речі, цей пиріг можна зробити не тільки з полуниці, а й з будь-якої сезонної ягоди або фрукта: малини, сливи, персика – з чого завгодно!

2018-06-05_150121

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 10 г
  • Цедра лимона – 2 ст. л.
  • Сік 1 лимона
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Яблучний сік – 120 мл
  • Дрібка солі
  • Полуниця – 500 г
  • Цукор – 80 г
  • Желатин – 10 г
  • Бринза – 250 г
  • Білок яєчний – 1 шт.

Читайте також: Маски для обличчя з полуниці: рецепти

Приготування:

  1. Борошно змішати з цедрою лимона, цукром, оливковою олією, сіллю. Перемішати. Влити яблучний сік.
  2. Скачати тісто в кулю, загорнути плівкою, відправити в холодильник на 30 хвилин.
  3. Розкачати тісто, покласти в круглу форму, зробити з тіста бортики.
  4. Накрити фольгою, насипати всередину велику сіль. Випікати при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.
  5. Замочити желатин в холодній воді на 10 хвилин.
  6. Дрібно нарізати полуницю, залишити 2 шт. для прикрашання.
  7. Полуницю змішати з цукром, соком лимона, желатином, перемішати. Додати нарізану бринзу.
  8. Збити яєчний білок, ввести в полуничну суміш. Все збити в блендері.
  9. Влити готовий крем в кошик з тіста.
  10. Поставити в холодильник на 4 години.
  11. Подавати охолодженим зі шматочками полуниці.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Полуничний пиріг «Кростата» від Олени Фроляк

Пиріг з полуницею - рецепт літнього італійського пирога, в тісто якого додають яблучний сік, а в начинку - бринзу. Як приготувати смачний пиріг з полуницею, читайте в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: