PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт оригінального та смачного десерту від Валерія Созановського

11.06.2018

Як приготувати оригінальний десерт «Love is…» –  авторську розробку ресторатора Валерія Созановського? Кондитер поділився покроковою інструкцією з приготування смачного рецепту.  Рецепт авторського десерту з полуницею і мигдалем – в матеріалі.

vlcsnap-2017-06-01-13h59m47s216

Мигдалевий дакуаз

Інгредієнти:

  • Білок – 285 г
  • Цукор – 71 г
  • Мигдальне борошно – 100 г
  • Борошно волоського горіха – 120 г
  • Борошно – 35 г
  • Цукрова пудра – 178 г

vlcsnap-2017-06-02-15h29m42s145

Приготування:

  1. Змішати всі сухі інгредієнти, крім цукру.
  2. В окремій посудині збити цукор із білками в меренгу.
  3. З’єднати меренгу з сумішшю сухих інгредієнтів.
  4. Отриману суміш відправити на деко.
  5. Випікаємо 10 хвилин за 180 градусів.

Читайте також: Десерт з малини, гречки та кунжуту: рецепт «Малинового ноктюрна»!

Полуничний конфі

Інгредієнти:

  • Полуниця – 260 г
  • Глюкозний сироп – 46 г
  • Цукор – 46 г
  • Пектин – 2,5 г
  • Фреш лимона – 9 г

vlcsnap-2017-06-02-15h22m16s62

Приготування:

  1. З’єднати в сотейнику полуницю, глюкозний сироп. Підігріти до 40 ⁰С.
  2. З’єднати цукор із пектином, додати потроху в пюре. Довести суміш до кипіння.
  3. Зняти з вогню і додати фреш лимона.
  4. Розлити полуничний конфі у форми і відправити в морозилку на 3 години.

Читайте також: Еклери в домашніх умовах – рецепт покроково від Наталії Левензон

Мус ванільний

Інгредієнти:

  • Шоколад білий – 350 г
  • Вершки – 350 г
  • Молоко – 175 г
  • Желатинова маса – 28 г
  • Ваніль – 5 г

vlcsnap-2017-06-02-15h30m49s70

Приготування:

  1. У молоко додати ваніль, закип’ятити.
  2. Додати желатинову масу.
  3. З’єднуємо отриману суміш з шоколадом, попередньо розтопленим на водяній бані.
  4. Остудити суміш до 35 ⁰С.
  5. Вершки збити.
  6. Шоколадно-желейну масу зі збитими вершками перемішати.

Читайте також: Цукерки брігадейро – рецепт бразильських ласощів

Глясаж

Інгредієнти:

  • Вода – 75 г
  • Цукор – 150 г
  • Глюкозний сироп – 150 г
  • Згущене молоко – 100 г
  • Желатинова маса – 73 г (10 г желатин + 63 г вода)
  • Молочний шоколад – 300 г

vlcsnap-2017-06-01-13h58m58s4

Приготування:

  1. Довести до кипіння воду разом цукром і глюкозним сиропом.
  2. В окремій ємності вмішати згущене молоко, желатинову масу та шоколад.
  3. З’єднати дві суміші та обережно, на низькій швидкості, перебити блендером.

Читайте також: Шоколадний торт – простий рецепт від Катерини Великої

Послідовність збору

  1. У формочку для десерту залити мус, покласти полуничний конфі та зверху мигдальний дакуаз.
  2. Поставити десерт у морозильник до повного застигання.
  3. Заморожений десерт витягти з форми, поставити на решітку і покрити глазур’ю.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Рецепт оригінального та смачного десерту від Валерія Созановського

Як приготувати авторський десерт з полуницею і мигдалем Love is, розповідає Валерій Созановський. Рецепт авторського десерту з полуницею і мигдалем - в матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: