PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Сорбет з шовковиці та імбиру від Лізи Глінської

16.06.2018

Кулінар Ліза Глінська поділилася секретом, як з шовковиці приготувати дуже корисний і неймовірно смачний освіжаючий десерт. Сорбет з шовковиці виглядатиме вишукано та неодмінно здивує ваших гостей!

Для початку приготуємо їстівні креманки.

“>Пудра цукрова – 80 г.

  • “>Дрібно натерта цедра одного великого апельсина

  • “>Розтоплене вершкове масло – 30 г.

  • Мигдальні пластівці – 1 ст.

    “>ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ожиновий лікер від кулінара Сергія Калініна.

    “>У каструлі змішуємо пудру, сік, цедру, борошно, розтоплене вершкове масло.

  • “>Виймаємо столовою ложкою суміш та викладаємо в млинці, потім перекладаємо їх на блюдця, формуємо кошики, даємо охолонути.

  • Тепер робимо сироп для сорбету.

    “>нгредіенти:

    • “>Вода – 100 мл.

    “>Змішуємо воду та цукор.

  • “>При 30 ° С перемішуємо.

  • “>Заморожені ягоди шовковиці перетираємо в блендері. Додаємо готовий сироп, перемішуємо вручну до однорідної консистенції і відразу викладаємо кульками у готові креманки.

  • Подаємо готовий сорбет в їстівних креманках, прикрашений свіжою м’ятою та ягодами шовковиці.
  • Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

    Video: Сорбет з шовковиці та імбиру від Лізи Глінської

    Як приготувати сорбет. Рецепт сорбета з імбиру від шовковиці вчить готувати Ліза Глинська.

    Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: