PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Варення з ревеню і печериць від Жені Клопотенка

19.06.2018

Найвітамінніша пора року тішить нас смакотою, і однією з них є ревінь! Рецепт цікавого варення з ревеню та печериць придумав Женя Клопотенко. Як готувати оригінальне авторське варення – читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Ревінь – 700 г
  • Печериці – 100 г
  • Корінь імбиру – 50 г
  • Чебрець – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 200 г

Читайте також: Замороження овочів на зиму: як зробити це правильно

Приготування:

  1. Нарізати стебло ревеню.
  2. Подрібнити в блендері корінь імбиру та частину ревеню, додати 100 мл води і ще раз подрібнити.
  3. Довести до кипіння пюре, додати цукор.
  4. Розрізати частину маленьких печериць навпіл, а частину – подрібнити.
  5. Додати гриби в пюре та залишок ревеню, нарізаний кубиками.
  6. Додати в суміш листя чебрецю.
  7. Варити 30 хвилин, помішуючи.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: