PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Смачно і корисно: торт зі шпинату

20.06.2018

Ви все ще ламаєте голову над тим, як нагодувати дитину корисним шпинатом? Рішення вам підкаже наш кулінар Сергій Калінін! Експерт поділився секретами приготування шпинатного торта з сирним кремом, який обов’язково сподобається дітям. Як приготувати смачний і корисний торт зі шпинату, читайте в матеріалі.

2018-06-19_133216

Читайте також: Равіолі зі шпинатом: рецепт Олі Полякової

Складові:

  • Шпинат – 300 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 80-100 г
  • Ванільний цукор – 50 г
  • Вершкове масло – 70 г
  • Борошно – 100 г
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Цедра лимона – 1 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Вершки – 150 мл
  • Сир – 200 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Желатин – 2 ст. л.

Читайте також: Холодний суп з йогуртовим сорбетом від Саші Дияманштейна

Приготування:

  1. Шпинат бланшувати, просушити і подрібнити в блендері з вершковим маслом, лимонним соком, цедрою і цукром. Збити до однорідної консистенції.
  2. Додати сухі інгредієнти: борошно і розпушувач. Замісити тісто.
  3. Випікати за температури 170 °С протягом 30 хвилин.
  4. Злегка остудити корж, розрізати його на дві частини.
  5. Для крему збити вершки з подрібненим сиром і цукровою пудрою.
  6. Додати набряклий желатин, перемішати.
  7. Готові коржі змастити кремом.
  8. Прикрасити ягодами і м’ятою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: