PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Яловичина – рецепт із вишнею

23.06.2018

Ви куштували коли-небудь яловичину з вишнею? Смак найніжнішого м’яса з соусом на основі вишні, вимоченої в коньяку, забути неможливо. Страва, приготована так, відрізняється і ароматом, і смаком. Докладний рецепт яловичини з вишнею — в матеріалі.  

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 г
  • Вишня – 100 г
  • Крохмаль – 1 ст.  л.
  • Чорний перець (горошком) – 5 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.  
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Сіль

Для соусу:

  • Вишня – 50 г
  • Чебрець – 0.5 ч. л.  
  • Лавровий лист – 3 шт.  
  • Чорний перець (горошок) – 3 шт.  
  • Сіль, цукор
  • Бальзамічний оцет – 2 ст.  л.
  • Оливкова олія – ​​2 ст.  л.
  • Лимонний сік – 1 ст.  л.
  • Імбир – 3
  • Слайса
  • Перець чилі – 0.5 шт.  

Для маринаду вишні:

  • Коньяк – 3 ст.  л.
  • Цукор – 2 ст.  л.
  • Перець чилі – 1 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачки консервовані по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські

Приготування:

  1. Замаринувати вишню, змішавши коньяк із цукром і перцем чилі. Залишити на годину.  
  2. М’ясо нарізати слайсами по 1.5 см поперек волокон.  
  3. Відбити через харчову плівку.  
  4. Замаринувати в спеціях, залишити на годину.  
  5. М’ясо очистити від спецій, помістити на фольгу.  
  6. Вишню змішати з крохмалем, помістити на м’ясо.  
  7. Загорнути рулетом м’ясо й обернути фольгою.  
  8. Відправити в духовку, розігріту до 180 С на 50 хвилин.  
  9. Дістати з духовки та дати 10 хвилин полежати в фользі.  
  10. Всі інгредієнти для соусу збити в блендері.  
  11. Перед подачею рулет нарізати, полити соусом, прикрасити розмарином.  

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: