PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Крем-суп із буряка: простий рецепт від кулінарного експерта Вінченцо Барба

28.06.2018

Думаєте, 20 гривень не вистачить, щоб приготувати обід на всю сім’ю? Вінченцо Барба вирішив довести, що цього більше, ніж достатньо! Приготуйте крем-суп із буряка за рецептом відомого кулінара. Ця поживна страва проста у приготуванні й красива в подачі. Поради, як приготувати буряковий суп, вже в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати сирний суп: рецепт Насті Кожевнікової

iStock-613908262

Інгредієнти:

  • Буряк – 2 шт.
  • Вода – 0,5 л
  • Морква – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Борошно – 100 г
  • Масло вершкове – 40 г
  • Цукор – 200 г
  • Вершки – 30 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Сир – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексиканський суп з кукурудзою: покроковий рецепт приготування

Приготування:

  1. Буряк запекти в духовці. Почистити часник, бланшувати його в підсоленій воді. Потім обсушити на паперовому рушнику.
  2. Карамелізувати часник: розтопити на сковороді вершкове масло і цукор, додати зубчики часнику, обсмажити на невеликому вогні протягом 5 хвилин.
  3. Буряк почистити, натерти на крупній тертці. Картоплю і цибулю нарізати дрібними кубиками. Подрібнити сир.
  4. Закип’ятити воду, додати нарізану картоплю і варити протягом 10–15 хвилин. Додати буряк і продовжувати готувати ще близько 5–7 хвилин до готовності картоплі.
  5. На сковороді обсмажити борошно. Зняти з вогню суп і за допомогою занурювального блендера пюрувати суп до однорідної консистенції, додати борошно.
  6. Поставити каструлю назад на плиту, додати сир, спеції та потримати на вогні ще хвилину. Додати вершки, варити ще хвилину.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Крем-суп із буряка: простий рецепт від кулінарного експерта Вінченцо Барба

Як приготувати буряковий суп? Рецепт крем-супу із буряка з 6 етапів від італійського шеф-кухаря Вінценцо Барба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: