PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Шоколадний торт з кабачків від Ектора Хімінес-Браво

28.06.2018

Абсолютно всі українські господині обожнюють кабачки або цукіні. Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво навчить нас готувати дивовижне блюдо з кабачків – це дуже смачний і дуже незвичайний шоколадний торт!  

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2-3 шт.  
  • Цукор – 1 стакан
  • Рослинна олія – ​​1 стакан
  • Яйця – 2 шт.  
  • Яблучний соус – 1 подрібнене яблуко і 1 ст.  л. лимонного соку
  • Ваніль – 1 ч. л.  
  • Сода – 1 ч. л.  
  • Борошно – 150 г
  • Розпушувач – 0,5 склянки
  • Сіль – 0,5 ч. л.  
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Какао – 0,5 склянки
  • Шоколадні чіпси – 50 г
  • Обсмажений волоський горіх – для прикраси

Читайте також: Голубці по-в’єтнамськи від Ектора Хіменес-Браво

Приготування:

  1. У великій ємності збийте цукор і масло за хвилину. Додайте яйця, яблучний соус і ваніль. Збивайте ще хвилинку.  
  2. З’єднайте борошно, какао, розпушувач і сіль, додайте поступово до цукрової суміші з молоком. Не забувайте збивати, щоб інгредієнти змішалися. Після цього вмішайте кабачки або цукіні.  
  3. Перемістіть в форму для випікання, змастивши її і обсипавши борошном. Зверху посипте шоколадними чіпсами і волоськими горіхами.  
  4. Випікайте шоколадний торт з кабачками або цукіні в духовці при температурі 170 градусів протягом 15-20 хвилин.  
  5. Для перевірки чи готовий наш торт необхідно скористатися дерев’яною шпажкою або зубочисткою. Якщо вона буде суха, наш шоколадний торт із кабачками можна виймати з духовки.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: