PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Куряча ковбаса «Руле де пуле»: рецепт приготування в домашніх умовах

04.07.2018

Куряча ковбаса «Руле де пуле» – досить популярна страва у вишуканих ресторанах. Її подають з соусом із червоної смородини та гарніром із карамелізованих абрикосів. Хочете дізнатися, як зі звичайної курки, ягід та фруктів зробити модне «Руле де пуле»? Рецепт курячої ковбаси вже в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валюте з куркою і селерою: рецепт від Вінченцо Барба

руле-де-пелеееСкладові:

  • Філе курки – 250 г
  • Червона смородина – 180 г
  • Абрикоси – 80 г
  • Сік апельсина – 1 ст.
  • Сіль – 5 г
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Перець – 5 г
  • Чебрець – 5 г
  • Мускатний горіх – 5 г
  • Гвоздика – 1 шт.
  • Шпинат – 40 г
  • Базилік або петрушка – 50 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Гарбузове насіння – 20 г
  • Насіння соняшнику – 20 г
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Яйце куряче – 1 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний рулет з кабачками та сиром за рецептом Аніти Луценко

руде-де-пулет222Приготування:

  1. Для начинки доведіть ягоди червоної смородини до кипіння, додайте спеції, цукор, сіль і варіть ще хвилину. Протріть через сито. Кукурудзяний крохмаль розбавте водою та введіть в соус. Прогрійте соус на вогні 2 хвилини до загустіння й перелийте його в заздалегідь охолоджену миску. Лишіть в морозильнику на 30 хвилин.
  2. Для курячої ковбаси замаринуйте куряче філе в апельсиновому соку й тим’яні. Потім перебийте його в блендері з сіллю та спеціями. Викладіть фарш тонким шаром на харчову плівку, змащену олією. Зверху викладіть шар бланшованого шпинату й рубаного свіжого базиліка, потім брусок замороженого соусу.
  3. Сформуйте ковбаску за допомогою харчової плівки. Варіть ковбасу 1015 хвилин, охолодіть, зніміть плівку.
  4. Паніруйте ковбасу в борошні, потім у збитому яйці й потім у подрібненому насінні гарбуза та соняшнику.
  5. Запікайте ковбасу в духовці за температури 180 градусів 15 хвилин.
  6. Для гарніру бланшуйте абрикоси, зніміть з них шкірку, наріжте й глазуруйте в залишках соусу з червоної смородини.
  7. Готову ковбасу подавайте з глазурованими абрикосами, прикрасьте мікрогрином та квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 абрикосових джемів за 30 хвилин від Тетяни Литвинової

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Куряча ковбаса «Руле де пуле»: рецепт приготування в домашніх умовах

Куряча ковбаса: рецепт Руле де пуле з соусом із червоної смородини та гарніром із карамелізованих абрикос. Особливість страви - в рідкої начинці з ягід і спецій. Як приготувати курячу ковбасу в домашніх умовах - в матеріалі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: