PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Консервовані персики: рецепт на зиму

10.07.2018

Як приготувати смачні консервовані персики на зиму? Цей соковитий фрукт – справжнє джерело вітамінів та інших корисних речовин. Консервовані персики обов’язково мають бути у вашій коморі! Рецепт простої та швидкої консервації персиків шукайте в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервовані помідори з кавуном: рецепт на зиму

iStock-468420291

Інгредієнти на 1 порцію:

  • Персики – 700 г
  • Цукор – 350 г
  • Вода – 1 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані огірки: рецепти на зиму

Консервування персиків:

  1. З одного краю персиків зробити хрестоподібний надріз.
  2. Залити персики окропом і залишити на 1 хвилину, потім зняти шкірку.
  3. Залити цукор водою та довести сироп до кипіння.
  4. Наповнити банки персиками й залити гарячим сиропом. Сироп повинен повністю покривати персики та доходити до краю банки.
  5. Накрити банки кришками, але не герметизувати.
  6. Помістити банки у велику каструлю або відро, налити теплу воду (5560 °C) до шийки банки.
  7. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і стерилізувати середньому вогні: банка 0,5 – 10 хвилин, літрова банка – 12 хвилин.
  8. Загерметизувати банки, перевірити на міцність.
  9. Перевернути шийкою вниз і дати охолонути.

Смачного!

Джерело: smachno.ua

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: