PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Телятина в соусі зі смородини від Вінченцо Барба

10.07.2018

Телятина з соусом зі смородини здатна порадувати будь-якого гурмана, навіть підкорити серце вашої коханої половинки. Кулінар Вінченцо Барба навчить вас готувати ніжну телятину під смородинововинним соусом. Ви все ще готуєте з ягід смородини тільки солодкі напої та десерти? Читайте: телятина з соусом зі смородини – покроковий рецепт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шашлик в гранатовому соці від Миколи Тищенка

Рецепт телятины, телятина, телятина с соусом

Складові:

  • Маринована телятина – 600 г
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Червона і чорна смородина – 400 г
  • Червоне сухе вино – 100 мл
  • Цукор – 100 г
  • Гострий перець – 0,25 стручка
  • Цедра апельсина – 1 ст.л.
  • М’ята – 4 листочки
  • Рукола – 100 г
  • Сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет соковитої буженини: рецепт від Мікаеля Арояна

Приготування:

  1. Щоб замаринувати телятину, покладіть 2 вирізки по 300 г в глибоку тарілку, подрібніть 4 зубчики часнику, додайте три лаврові листки, розмарин, прованські трави, чорний перець, сіль та полийте м’ясо оливковою олією – 50 мл. Залиште в холодильнику на 12 годин.
  2. Після маринування обсмажте м’ясо на сковорідці. Можна також приготувати на грилі, без олії.
  3. Поки м’ясо смажиться на середньому вогні, приготуйте два види смородинововинного соусу: український та британський. Перетріть смородину в пюре. Натріть цедру апельсина та подрібніть м’яту. Подавіть часник.
  4. Змішайте цукор, вино, подрібнену м’яту, гострий перець, сіль та чорний перець. П’ять хвилин кип’ятіть суміш. Перебийте в блендері.
  5. Розділіть отримане пюре на 2 частини. В першу додайте цедру апельсина (британський соус), в другу – часник (український соус). Переверніть м’ясо, посоліть, поперчіть.
  6. По черзі кожен соус перебейте в блендері та перелийте в соусниці.
  7. Готове м’ясо наріжте, полийте соусом.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Телятина в соусі зі смородини від Вінченцо Барба

Телятина - рецепт з соусом зі смородини від Вінченцо Барба. Як приготувати телятину в соусі зі смородини - ніжну та соковиту, розповідає італійський кулінар

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: