PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Харчуємось правильно: хек під соусом із зеленого горошку

11.07.2018

Як смачно приготувати рибу хек у фользі під соусом із зеленого горошку? Соковиту смачну рибу з ніжним і яскравим соусом, вершками і грибами можна зробити всього за півгодини. Як смачно приготувати хека у фользі, читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Тушка хека – 700 г
  • Зелений горошок (свіжий або морожений) – 300 г
  • Цибуля – 1 невелика головка
  • Курячий бульйон – 300 мл
  • Печериці – 250 г
  • Вершки нежирні (максимум 10%) – 50 мл
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець
  • Рукола, салат – для подачі

Читайте також: Рибні нагетси з фенхелем: покроковий рецепт

Приготування:

  1. Порізати хека на порційні шматки, натерти сіллю і перцем, запікати півгодини у фользі при температурі 120 градусів.
  2. Для приготування соусу-пюре відварювати горошок у киплячій воді протягом 5 хвилин. 1/3 горошку відкласти в холодну воду, решту доварити і збити до стану пюре.
  3. Скропити пюре оливковою олією, додати сіль, перець для пікантності.
  4. Смажити цибулю, гриби, залити бульйоном, тушкувати 5 хвилин.
  5. До цибулі та грибів додати горохове пюре, горох. Влити в суміш вершки, доведені до кипіння.
  6. Рибу подати з соусом і зеленню.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре.

Video: Харчуємось правильно: хек під соусом із зеленого горошку

Як смачно приготувати хек в фользі під соусом із зеленого горошку? Соковиту смачну рибу з ніжним і яскравим соусом, вершками і грибами можна зробити всього за півгодини. Як смачно приготувати хек у фользі, читайте в матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: