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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кукурудзяний суп: покроковий рецепт приготування

Все буде добре

Хочете дізнатися, як приготувати кукурудзяний суп? Секрети розкриває Тетяна Зіновенко! Актриса навчить вас готувати суп із кукурудзи та розповість про всі тонкощі приготування цієї поживної, корисної страви. Покроковий рецепт кукурудзяного супу читайте в матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати сирний суп: рецепт Насті Кожевнікової

iStock-187996340

Складові супу:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Кукурудза молода – 3 шт.
  • Вершки – 100 мл
  • Білий перець, сіль
  • Квасоля (варена або консервована) – 200 г
  • Зелена цибуля для прикраси

Для галушок:

  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно кукурудзяне – 5 ст. л.
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Сіль
  • Вода – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Огірковий суп «Джаджик»: покроковий рецепт

Інгредієнти для заправки:

  • Перець чилі – 1 стручок
  • Ядра абрикосових кісточок – 5-6 шт.
  • Чебрець – гілочка
  • Оливкова олія – 1 ст. л.

Приготування супу:

  1. Спочатку шаткуємо цибулю. Потім обсмажуємо в каструлі нашатковану цибулину й висипаємо до неї зерна кукурудзи з цвітною капустою, розібраною на суцвіття.
  2. Томимо їх пару хвилин. Потім заливаємо окропом і варимо півгодини.
  3. Робимо галушки: змішуємо яйце з борошном і сіллю, замішуємо густе тісто. Якщо необхідно, додайте трохи води. Тісто має вийти еластичним. Скатайте з нього ковбаску і розріжте її на невеликі шматочки, потім притисніть кожен, щоб шматочки стали плоскими.
  4. Виловлюємо шумівкою половину вареної кукурудзи та цвітної капусти, інші зерна з відваром збиваємо блендером. Збиту масу змішуємо з відкладеними кукурудзою та капустою, ставимо каструлю на плиту.
  5. Додаємо галушки, варену квасолю, вершки, дрібку білого перцю та солі.
  6. Готуємо заправку: перець чилі перетираємо з абрикосовими кісточками та чебрецем. Додаємо олію. Заправку кладемо безпосередньо у тарілки.
  7. Суп прикрашаємо зеленою цибулею.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Кукурудзяний суп: покроковий рецепт приготування

Кукурудзяний суп для всієї родини можна приготувати всього з трьох качанів кукурудзи! Читайте покроковий рецепт приготування кукурудзяного супу, який нагодує всю сім'ю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: