PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Черешневий сорбет від кухаря Марини Шевченко

18.07.2018

Сезон черешні офіційно вважається відкритим! Пропонуємо вам приготувати сорбет з черешні за рецептом учасниці «МастерШеф» Марини Шевченко. Заморожений десерт чудово смакуватиме в літню спеку. Читайте покроковий рецепт черешневого сорбета в матеріалі.

сорбет из черешни

Інгредієнти:

  • Черешня – 350 г
  • Біле сухе вино (виноградний сік) – 100 мл
  • Мед – 5 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.

Читайте також: Десерт «Гаряча черешня» від кухаря Марини Шевченко

Як приготувати:

  1. Зробити заправку, змішавши вино, мед і сік лимона, збити до однорідності.
  2. З вишні видалити кісточки. М’якоть покласти в блендер і кілька разів збити до великої крихти, але не до стану пюре.
  3. Потім змішати з заправкою. Перекласти в миску і відправити у морозильну камеру.
  4. Кожні 10 хвилин відкривати і ретельно перемішувати суміш. Повторити 3-4 рази, поки суміш не замерзне до стану сорбету.

Смачного!

Дивіться на відео просто зараз, як приготувати три чудових десерти з черешні лише за півгодини!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Черешневий сорбет від кухаря Марини Шевченко

Готуємо сорбет з черешні. Рецепт від учасниці проекту "МастерШеф" допоможе приготувати смачний сорбет з черешні з білим вином за 1 годину

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: