PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Майстер-клас із приготування зефіру від Саші Діяманштейна

19.07.2018

Перепробувавши безліч варіантів приготування домашнього зефіру, Саша Діяманштейн знайшов свій ідеальний рецепт! Дуже легкий в приготуванні та смачний десерт. Читайте рецепт зефіру в домашніх умовах в нашому матеріалі.

Інгредієнти для зефіру:

  • Запечені яблука – 2 шт.  
  • Смородина – 50 г
  • Цукор – 420 г
  • Білок – 1 шт.  
  • Вода – 80 мл
  • Агар-агар – 20 г
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Шоколад – 90 г

Читайте також: Домашнє морозиво: рецепт з апельсиновим сиропом

Приготування зефіру:

  1. Зробити пюре із запечених яблук і смородини.  
  2. Додати цукор і перемішати. Додати яєчний білок, масу збити.  
  3. Зварити сироп з агар-агару, води і цукру.  
  4. Додати сироп у фруктову масу і перемішати до однорідності.  
  5. Помістіть масу в кондитерський мішок і сформуйте зефір.  
  6. Залишити застигати на добу.  
  7. Готовий зефір прикрасити розтопленим шоколадом.  

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Video: Майстер-клас із приготування зефіру від Саші Діяманштейна

Досить купувати зефір, в якому суцільна хімія! Приготуйте корисний і безпечний домашній зефір для своїх дітей! Рецепт від Саші Діяманштейна

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: