PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Десерт «Гаряча черешня» від кухаря Марини Шевченко

20.07.2018

Ви вже знаєте, як приготувати смачний сирний мус з черешні, а тепер настав час для незвичайного десерту – гарячої черешні! Вашому здивуванню не буде меж, коли ви спробуєте черешню в поєднанні з мюслями. Це справжнє кулінарне відкриття!

горячая черешня

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Цукор – 1/2 склянки
  • Черешня – 500 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Мюслі (вівсяні пластівці) – 200 г

Більше на тему: Як заморозити ягоди за допомогою одноразового посуду

Приготування:

  1. Черешню добре промити, видалити кісточки.
  2. Ягоди викласти у вогнетривку форму для запікання, посипати цукром і дати пустити сік.
  3. У невеликій мисці ретельно перемішати мюслі або пластівці та розтоплене масло. Викласти отриману масу на черешні.
  4. Запікайте 1520 хвилин за 190 °С. Подавати гарячим.

Перед подачею можна прикрасити свіжими ягодами, шматочками свіжих фруктів.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Дивіться на відео покрокове приготування десерту «Гаряча черешня», а також ще двох смачних страв і з черешні. Усі три страви можна приготувати усього лише за півгодини!

Video: Десерт «Гаряча черешня» від кухаря Марини Шевченко

Читайте покроковий рецепт десерту Гаряча черешня, а також дивіться на відео, як приготувати три смачних страви з черешні всього за півгодини!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: