PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Огірковий суп «Джаджик»: покроковий рецепт

20.07.2018

«Джаджик» – це національна турецька страва,  холодний суп зі свіжих огірків. Він не тільки охолодить вас у літню спеку, а й стане прекрасним омолоджувальним засобом для шкіри обличчя! Як же приготувати холодний огірковий суп? Швидше читайте покрокову інструкцію!

iStock-154002875

Інгредієнти:

  • Огірки – 3 шт.
  • Нежирний йогурт – 250 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Рафінована соняшникова олія – 2 ч. л.
  • Свіжа м’ята – пучок
  • Петрушка – пучок
  • Суха м’ята – щіпка
  • Сіль – щіпка
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Перець – за смаком

Більше на тему: Страви з кабачків: 10 простих рецептів

Приготування:

  1. Очистити огірки, порізати.
  2. М’яту промити, обсушити й подрібнити.
  3. Часник очистити, дрібно нарізати.
  4. Кунжут і свіжу м’яту подрібнити до стану пасти. Додати олію.
  5. У порційну тарілку налити йогурт, додати огірки, зелень, кунжутну пасту й часник.
  6. Побризкати олією. Посипати сухою м’ятою.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Огірковий суп «Джаджик»: покроковий рецепт

Як приготувати холодний огірковий суп джаджик? Читайте покроковий рецепт цієї страви! Турецький огірковий суп джаджик - не тільки смачний, але й корисний

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: