PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепт: Бельгійський салат від Сергія Калініна

25.07.2018

Як приготувати дієтичний салат і залишитися в формі? Кухар Сергій Калінін стверджує, що знає рецепт салату, який замінить повноцінний вечерю і не відобразиться на фігурі. Читайте рецепт бельгійського дієтичного салату з овочами і куркою в нашому матеріалі.

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • Баклажан – 1 шт.  
  • Квасоля стручкова – 100 г
  • Цибуля зелена – 2 шт.  
  • Філе куряче – 80 г
  • Помідори невеликі – 2 шт.  
  • Лимон – 1/2 шт.  
  • Салат зелений – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Інгредієнти для соусу:

  • Рисовий або білий винний або яблучний оцет – 1 ст.  л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Мед рідкий – 0,5 ч. л.  
  • Оливкова олія – ​​1 ст.  л

Більше на тему: РЕЦЕПТ: Хрусткий салат під моцарелою від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Куряче філе відварити, баклажани порізати кружальцями і обсмажити на сухій сковороді, квасолю бланшувати.  
  2. Всі інгредієнти змішати, скропити оливковою олією і лимонним соком і обсмажити 3 хвилини на сковороді.  
  3. Для приготування заправки подрібнений часник змішати з оцтом, медом і оливковою олією.  
  4. Всі інгредієнти викласти на тарілку, додати порізаний помідор і подрібнену зелену цибулю. Полити соусом.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: