PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Варення з баклажанів і слив від Жені Клопотенко

25.07.2018

Як приготувати вітамінний варення нам розповів Євген Клопотенко. Сьогодні майстер конфетюр розповів, як з найкисліших слив приготувати неймовірно солодке і смачне варення. Читайте покроковий рецепт в нашому матеріалі.

Більше на тему: Варення зі слив з шоколадом: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • Баклажани – 500 г
  • Сливки – 500 г
  • Лимонний сік – 50 мл
  • Цукор – 0,5 кг
  • Кориця – 2 шт.  
  • Сіль – щіпка

Більше на тему: Хрусткий салат під моцарелою від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Баклажани запікати в духовці при температурі 180° С протягом 20 хвилин. Потім очистити від шкірки і нарізати кубиками.  
  2. Сливки відокремити від кісточок, нарізати кубиками. Помістити в каструлю і змішати з баклажаном.  
  3. Додати лимонний сік, сіль, цукор і корицю. Варити на повільному вогні 30 хвилин.  
  4. Помістити варення в стерилізовані банки. Закатати.  

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: