PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Закуска з баклажанів від ведучої Надії Матвєєвої

26.07.2018

Телеведуча «Все буде добре» Надія Матвєєва поділилася унікальним рецептом!  Він належав її бабусі, і тепер вона готова відкрити секрети приготування закуски з баклажанів, яку вона досі готує своєму синові на свята. Як приготувати закуску з баклажанів для літнього застілля, читайте в матеріалі.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 4 шт.  
  • Оцет (6%) – 1 ст.  л.
  • Рослинна олія – ​​200 мл
  • Сік лимона – 4-5 ст.  л.
  • Перець болгарський – 1 шт.  
  • Коріандр мелений – 1 ст.  л.
  • Перець чилі – 1 шт.  
  • Каррі (порошок) – 1 ст.  л.
  • Часник – 6-7 зуб.  
  • Кумин (мелений) – 0,5 ч. л.  
  • Перець чилі – 0,5 ч. Л.  
  • Петрушка – 1 пуч.  
  • Сіль за смаком

Більше на тему: Шедевр грузинської кухні: баклажани з соусом сациві

Приготування:

  1. Баклажани промити та змастити оливковою олією, викласти їх на деко, застелене фольгою і запікати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.  
  2. Потім обрізати підніжки, посипати місце зрізу сіллю і залишити на 1 годину.  

Для начинки:

  1. Подрібнити солодкий і гострий перець, петрушку, часник, додати сіль, коріандр, каррі, червоний мелений перець, кумін, лимонний сік, оцет і рослинне масло. Змішати всі інгредієнти.  
  2. Зробити невеликі надрізи в баклажані і нафарширувати начинкою.

Помістити баклажани в стерилізовані банки і залити рослинним маслом. Залишити в холодильнику на 5 днів.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре.

Video: Закуска з баклажанів від ведучої Надії Матвєєвої

Закуска з баклажанів: рецепт простий і дуже смачною закуски з баклажанів. Як приготувати закуску з баклажанів для літнього застілля, читайте в матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: