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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Кабачки консервовані по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські

Все буде добре

Набридли класичні кабачки та хочеться чогось оригінального? Кабачки консервовані по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські внесуть різноманітність у ваше життя. Як приготувати кабачки по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські читайте в нашому матеріалі.  

Кабачки по-татарськи

Інгредієнти:

  • Яблучний оцет – 100 мл
  • Червоний гострий перець
  • Кабачки – 3 шт.  
  • Нерафінована соняшникова олія – 100 мл
  • Томатна паста – 2 ст.  л.
  • Цукор – 4 ст.  л.
  • Яблуко – 1 шт.  
  • Часник – кілька зубців
  • Цибуля – 1 шт.  
  • Морква – 1 шт.  
  • Чорний мелений перець – за смаком

Більше на тему: Як вибрати кришки для консервації

Приготування:

  1. Готуємо соус.
  2. Чистимо болгарський перець і яблуко, вичищаючи серединку. Нарізаємо великими шматками цибулю і кілька зубчиків часнику.  
  3. Потім часник розчавлює ножем.  
  4. Розрізаємо навпіл гострий червоний перець, вичищаємо насіння. Потім овоч нарізаємо великими шматочками.  
  5. Чистимо моркву і теж нарізаємо її великими шматочками.  
  6. Всі почищені інгредієнти перебиваємо в блендері, додавши перед цим соняшникову олію, чорний мелений перець, сіль, томатну пасту, яблучний оцет, цукор.  
  7. Потім суміш викладаємо в каструлю і паримо на повільному вогні 30 хвилин.
  8. Як соус буде готовий, додаємо в нього кабачки (попередньо порізані брусочками приблизно по 5 см), доводимо до кипіння і закручуємо в банки.  

Більше на тему: Запіканка з кабачків за рецептом Вінченцо Барба

Кабачки по-неаполітанські

Інгредієнти:

  • Кабачки – 4 шт.  
  • Сіль за смаком
  • Яблучний оцет – 100 мл
  • Цукор – 1 ст.  л.
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Спеції, прованські трави – за смаком

Приготування:

  1. Ріжемо кабачки за допомогою овочечистки на стрічки. Потім складаємо їх у миску та засипаємо сіллю на 15 хвилин. Після цього обсмажуємо їх в соняшниковій олії.  
  2. Готуємо заливку.  
  3. Яблучний оцет виливаємо в каструлю, додаємо в нього столову ложку цукру, солі, чорний перець, спеції, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.  
  4. Готову заливку виливаємо в банку і додаємо кабачки. Консервуємо.  

Більше на тему: Дієтичний рулет з кабачками та сиром за рецептом Аніти Луценко

Кабачки по-корейськи

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт.  
  • Морква – 2 шт.  
  • Болгарський перець – 1 шт.  
  • Часник – 6-7 зубчиків
  • Половина цибулини

Соус:

  • Нерафінована соняшникова олія – ​​200 мл
  • Яблучний оцет – 50 мл
  • Цукор – 4 ст.  л.
  • Сіль – 2 ст.  л.
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. Чистимо овочі (моркву, кабачки), потім натираємо їх на тертці. Перець нарізаємо соломкою, а цибулю — півкільцями. Часник чистимо і чавимо.  
  2. Готуємо соус.  
  3. Наливаємо олію в миску, додаємо оцет, цукор, сіль, спеції та все перемішуємо. Потім додаємо в суміш часник.  
  4. Готовим соусом поливаємо складені в миску овочі. Потім все викладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.  

Смачного!

Більше на тему: Кабачкова ікра з яблуками від Ігоря Місевича

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Кабачки консервовані по-корейськи, по-татарськи, по-неаполітанські

Кабачки консервовані: рецепти оригінальних консервованих кабачків, щоб урізноманітнити зимові страви. Як приготувати консервовані кабачки по-корейськи, по-неаполітанські і по-татарськи, читайте в матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: