PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Маринований кавун з перцем від Євгена Поліводи

02.08.2018

Ви звикли що кавун – це щось солодке, але ніколи не замислювалися про те, що його можна солити? Наш експерт Євген Полівода навчить вас, як замаринувати кавун за рецептом його бабусі! Маринований кавун з перцем неодмінно порадує вашу сім’ю в зимові холоди, коли так хочеться чогось літнього!

Більше на тему: Консервований болгарський перець: рецепт на зиму

Складові:

  • Кавун – 2 кг
  • Болгарський перець – 2-3 шт.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Суміш перців (горошком) – 8 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Гірчичний порошок – 1 ч. л.
  • Селера (стебло) – 2-3 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Сіль (кам’яна) – 1 ст. л.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.

Більше на тему: Маринований виноград: рецепт приготування

Приготування:

  1. Кавун нарізати шматочками, не знімаючи шкірку.
  2. Перець нарізати смужками, селеру півкільцями.
  3. Помістити шарами в стерилізовані банки кавун, перець, селеру, спеції і гірчицю.
  4. Залити окропом, дати настоятися 20 хвилин.
  5. Злити воду, додати в неї сіль, цукор, кип’ятити 2 хвилини, додати лимонну кислоту.
  6. Влити маринад в банку, закатати і перевернути.
  7. Обернути банки рушником.

Читайте больше интересных новостей в Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: